Bel Ons: +32 48 739 1083

Slachtoffers

Slachtoffers

Iedere burger of onderneming die financieel benadeeld wordt als gevolg van een schending van de mededingingsregels kan schadevergoeding eisen van de partij die de schade heeft veroorzaakt.

In de praktijk kan het echter lastig zijn compensatie te krijgen, omdat schadevergoedingsacties wegens overtreding van de mededingingsregels nogal gecompliceerd zijn en daardoor vrij duur.

Liesker Kartelschade helpt ondernemingen bij de uitoefening van hun recht op volledige vergoeding van schade veroorzaakt door inbreuken op het mededingingsrecht. Liesker Kartelschade zorgt voor de dekking van alle lopende risico’s en kosten.

Wij verstrekken het geld dat nodig is om de rechtszaak te voeren – met inbegrip van honoraria voor advocaten en economische experts – en hebben alleen recht op een deel van de opbrengst als de zaak uiteindelijk gewonnen wordt. No Cure, No Pay.

Litigation funding allows lawsuits to be decided on their merits, and not based on which party has deeper pockets or stronger appetite for protracted litigation.
New York Supreme Court Justice Eileen Bransten

Heeft u een kansrijke claim?